Start nieuwe seizoen

ANDERS DAN ERVOOR, maar we zijn wel terug gestart met aikido …

De goesting om te trainen is er duidelijk wel, maar we beseffen allemaal dat het nog niet helemaal op de oude manier kan.

We zijn nu eenmaal een contactsport, en dat kan nu even wat moeilijker. Daarom gaan we ons vanaf nu voornamelijk richten op het wapenwerk en bodywerk dat je in je eentje kan doen (opwarming, voetverplaatsingen, …).

Bubbeltrainen met steeds dezelfde partner kan, maar de meningen om dit wel of niet te doen zijn verdeeld. Kortom elke club beslist samen met de aanwezigen wat kan en wat niet.

Houthalen

In Houthalen beperken we de lessen tot een wekelijkse zondagtraining van 10.00 tot 11.30. Omdat we maar met 10 personen in de dojo mogen, zijn er dit jaar geen initiatielessen.

Kinrooi en Lommel

Normale trainingsuren worden aangehouden

 

We beseffen dat deze manier van trainen een tijdelijke oplossing kan zijn, en dat we deze manier van trainen moeten evalueren, als de Corona crisis blijft duren. Kortom op het einde van 2020 evalueren we deze methode.

 

START GERUST MET AIKIDO

Mocht je zin hebben om te starten met aikido, neem dan zeker contact op met de dojo verantwoordelijke.

Je mag gerust zijn dat de trainingen veilig verlopen. We houden afstand, en we beperken het aantal deelnemers per training. Dus als je goesting hebt om mee te trainen, contacteer ons. De dojo verantwoordelijke kijkt na, hoe en wanneer hij jou een veilig plekje kan geven in de dojo.

Met dank aan onze sponsor(s):